Salad "Easter jajan"

Terduga Salad I nyarankeun nyobian masak puff Salad dina bentuk muih Easter. Salad Ieu kedah kaget sémah anjeun sarta kulawarga kalayan penampilan maranéhanana, lantaran siga ka kulichom pohara kuat. Salad daun hearty, juicy tur ngeunah. Ieu ngawengku nu tradisional tabel pangan Easter - endog, kéju sarta daging, nu pisan simbolis pikeun salad ieu!

Terduga Salad I nyarankeun nyobian masak puff Salad dina bentuk muih Easter. Salad Ieu kedah kaget sémah anjeun sarta kulawarga kalayan penampilan maranéhanana, lantaran siga ka kulichom pohara kuat. Salad daun hearty, juicy tur ngeunah. Ieu ngawengku nu tradisional tabel pangan Easter - endog, kéju sarta daging, nu pisan simbolis pikeun salad ieu!

bahan: parentah