Kumaha ciwit tomat - di rumah kaca dina widang kabuka, poto jeung video

Miara tatangkalan di kebon jeung kebon téh bagian badag tina waktos boga infield. Memang hiji panén alus merlukeun usaha na waktu aplikasi - utamana maranéhanana "bangor" budaya, kawas tomat. Watering, fertilizing, cahaya, kontrol suhu ... Omat merlukeun biasa sarta perawatan "waspada". Upami teu kitu, sagala bushes "buka kana tops," na tinimbang bungbuahan krasnobokih badag kudu jadi eusi kalawan tomat "kacang" leutik. Ku alatan éta, di lembaga anu ngurus tomat éta penting pisan méakkeun waktu shaping shrubs na pasynkovanie. Ayeuna, urang manggihan dinten sakumaha tomat ciwit, kitu ogé sagala rinci ngeunaan prosedur ieu.

eusi

Kumaha ciwit tomat di rumah kaca: kumaha, poto, Cara video pasynkovaniya tomat motong ditangtoskeun diwuwuhan ngewa - dina poto: Kumaha ciwit tomat dina taneuh buka: aturan taneuh eta perlu ciwit tomat?

Kumaha ciwit tomat di rumah kaca - video sareng poto tina sababaraha métode

Pasynky disebut pucuk leutik tumuwuh ti axil daun na dilegaan laterally ti bobot utama. Prosés ieu masihan pabrik a "scruffy" katingal na manfaat ti aranjeunna sama sekali. Leuwih ti éta, tumuwuhna laterals merlukeun loba gizi sarta Uap nu sedot rhizome tutuwuhan. Hasilna, rungkun tomat tumuwuh sagemblengna "sia" greens liar tur.

Kuring kudu ciwit tomat? Sumuhun, sabab avoids telat hawar jeung panyakit séjénna, ogé nyumbang ka meunangkeun hiji awal, beuki loba pisan tur-kualitas luhur pamotongan.

Salaku disarankan ku tukang kebon ngalaman nyabut pucuk peryogi ngeunaan sakali unggal 10 poé - dina mangsa ieu, anu panjangna proses bakal ngahontal henteu leuwih ti lima sénti. Pasynkovanie manglaku ka sadaya variétas tomat jeung nyekel eta perlu isuk-isuk, ti ​​9 nepi ka 11 jam.

Kumaha ciwit tomat di rumah kaca (ku foto)

Ulah poho nuturkeun aturan:

Kumaha ciwit tomat

Métode pasynkovaniya tomat

Gumantung kana jenis tomat téh pasynkovanie:

motong ditangtoskeun diwuwuhan ngewa - dina poto:

Nu penting: Baris kadua tina bushes dipelak "checkerboard", wajib diwangun ngan sahiji variétas determinant. tutuwuhan misalna mibanda daya tahan nu sae pikeun kebon hama, unpretentious dina miara tur masihan ngahasilkeun tinggi buah.

Stepson dina rungkun tomat:

Kumaha ciwit tomat di rumah kaca

watering Profuse taneuh - panggung pasynkovaniya final. Na tentang sakali unggal dua minggu sanggeus pasynkovaniya kudu dilakukeun pupuk dina bentuk lebu atanapi ternak kandang.

Kumaha ciwit tomat di rumah kaca, video

Subject pasynkovaniya tomat - pisan relevan sarta penting. Ku alatan éta, beginners cottagers anu mantuan tips ti "seasoned" kebon kebon, nu dumasar kana observasi urang sorangan jeung pangalaman invaluable.

Kumaha ciwit tomat dina taneuh buka: aturan taneuh

Kawas tatangkalan hothouse, tomat di ciwit lapangan kabuka perlu dina urutan pikeun ménta ngahasilkeun tinggi. Sanggeus motong éta pucuk samping strengthens ovarium jeung ngurangan jumlah fetuses "dihoyongkeun". Periode tumuwuh sayuran nyokot ngeunaan satengah taun ka - faktor ieu gumantung kana fitur cuaca tina rupa bumi nu. Jadi juragan wewengkon suburban kudu exert usaha considerable pikeun ménta palawija tomat mimiti na berehan.

Kumaha ciwit tomat

Iklim kasar nyata ngurangan Chances lalaki pamotongan tomat dina taneuh kabuka - mekar stepchildren, tapi buah ngan teu boga waktu pikeun ngamekarkeun dina bushes. Kituna aya aliran signifikan gizi. Alesan alus kadua pasynkovaniya tomat dina taneuh kabuka - panyalindungan ngalawan telat hawar jeung panyakit séjénna nu manifested alatan asor ngaronjat taneuh. Kusabab daun lowermost na rungkun stepchildren teuing deukeut taneuh, aya hiji résiko inféksi ku jamur.

Saterusna, ngaleupaskeun laterals promotes aksés leuwih hadé tina lampu, sarta pikeun mempermudah pangropéa tina tutuwuhan. Hasilna, ngahasilkeun tomat ieu greatly ngaronjat kalayan rungkun.

pasynkovka munggaran diayakeun dina awal ngembang, dina interval tina saminggu sakali. Lengser jadi suckers, ukuranana ngahontal 3 -. 7cm prosedur kudu ditunda dugi cuaca garing haneut, saperti Uap tiasa ngangsonan nuliskeun penyembuhan tatu sarta infeksi bisa kalem handap. Pasynkovanie pangalusna dipigawé ku gunting atawa shears, ninggalkeun "Taratas" leutik di tempat cut - kira 1 - 1,5 cm.

Kumaha ciwit tomat dina widang buka? Dina parentah video disadiakeun saran mangpaat dina formasi bushes tomat.

Kuring kudu ciwit tomat?

Tangtu, unggal kebon ieu alamat isu sorangan. Sanajan kitu, jadi sadar yen lamun teu nyabut suckers anu tumuwuh ti axils daun, prosés ieu pamustunganana ngabentuk "salinan" tina rungkun utama kalawan daun jeung pucuk tambahan. Sistim akar tutuwuhan nu dimimitian digawekeun ku gaya "ganda", ngeusian massa héjo gizi sarta Uap. Dina hal ieu, salah boro bisa ngadagoan kanggo tomat rosy, sabab sagala "resources" baris balik kana kalapa na daun.

Mun teu mungkin terus méakkeun waktu dina ranjang tomat, ngahasilkeun unggulan bisa penanaman variétas anu teu merlukeun pasynkovaniya. rupa kitu, malah dina lingkungan kasar periode pondok tina waktos sanggup mere hiji panén alus.

Kumaha ciwit tomat? Ayeuna anjeun terang jawaban ka ieu sareng patarosan sejenna dina jejer nu. Tapi naha atanapi henteu nerapkeun pangaweruh kaala, hitungan pribadi. A panén bountiful!