Kamacetan sengau di Orok

Sakumaha aturan, irung runny barudak pakait sareng mukus normal, éta nu keur jalan dina irung anak. Hiji anak jeung tiis anu bakal snort nalika engapan. Nalika diblokir irung hese eupan orok Anjeun.
Fisiologis bayi runny

Sabot dua satengah bulan orok, irung runny teu nyarita ngeunaan kasakit. Dina Orok kids mukosa sanggeus pangiriman téh ukur sawaréh. Dina yuswa sapuluh minggu kalawan gaya pinuh "kabukti dina" karya mukosa nasopharynx na nasal. irung mimiti dipariksa kaayaan "garing", lajeng kaayaan "baseuh". Moms sieun sareng ngawitan waras. Hiji sistem weruh yén aya kaleuwihan Uap. Tapi lajeng ngawitan ngumbah irung, dripping ogé titik-titik. Ku kituna lamun nak nepi ka 2,5 bulan mucunghul irung runny tur euweuh gejala panyakit, mangka "irung runny fisiologis." Ayeuna maneh nyadar yén anjeun teu perlu dirawat, tapi irung squelching anak, nyegah manehna tina engapan sarta jadi anjeun perlu mantuan anak anjeun.

Kumaha carana mantuan anak anjeun lamun manehna boga tiis a?
irung perlu ngajaga Uap jeung tugas utama - keur mencegah drying of mémbran mukosa. imah kudu kalembaban anu luhur tur hawa tiis ku kituna mukus drying rusuh dina suhu 22 derajat. Anjeun tiasa make humidifier atawa meuli akuarium. Susun gelas cai madhab. Tuang kana mandi cai panas sarta ngambekan hawa beueus.

susu payudara
Wanoja dina susu payudara ngandung sakabéh bahan pelindung maranéhanana dihasilkeun sapanjang hirup. Ngeclak 2 tetes dina irung salila tilu poé.

mandi terapi
Candak sarua bagian calendula, daun Birch, sage, yarrow, sarta bakal campur baki badag, nyandak 50 gram kempelan, sarta mandi orok nyandak 25 gram kempelan jukut keukeuh 2 jam. Suhu cai teu kudu kirang ti 37 derajat. Jieun mandi pikeun 5 dinten, durasi ti mandi 20 menit.

hartosna basajan mésér leyuran saline. Dina unggal liang irung kudu ngeclak keur satengah tina pipette nu. Mun anjeun teu boga waktu pikeun ngajalankeun ka apoték nu, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalakukeun hal nu sarupa jeung saline. Candak 1 jam. The uyah séndok, jeung nambahkeun ka hiji liter cai atawa silih tukeur uyah biasa ngagolakkeun on laut, uyah méja, tanpa aditif. Leyuran ieu turun ka spout nu. Anjeun teu bisa ngumbah irung orok urang ku enema leutik atawa Pears. Dina barudak ngora cairan tina irung bakal dilaksanakeun dina tube Eustachian, éta nyambungkeun ceuli jeung irung, nu bisa ngabalukarkeun otitis media. Tapi lamun netes saline, teras nganggur bakal kajadian.

Anjeun tiasa ngeclak infusion tina bumbu. Candak hiji bagian sarua calendula, yarrow, campur jeung nyandak 1 jam. Jukut Spoon séndok ngumpulkeun gelas eusian ku cai ngagolak sarta kulub cai mandi pikeun 20 menit. Kmu instilled kana unggal liang irung ½ pipette, ngalakukeun ieu sababaraha kali sapoé.

Ulah janten orok ngabandungan nu mukus tina irung. nyeuseup intensif nuju kana bareuh parna.

Mun irung runny cair, mukosa nasal moistened, teras jero irung teu perlu lubricated. Mun irung teu ngalir ka irung tina drying kaluar, perlu pikeun mieun lisah mentega peach.

acara nu dibéré bareng di hiji tiis
terapi ambu
Di kamar mana anak nahan minyak Tui - 2 tetes minyak dina wadah tina cai ngagolak.
Barudak 6 bulan sanggeus pamakéan minyak tangkal teh, cukup keur impian serelek netes tina minyak kana bantal.